17 MAYIS, CUMA, 2024

2383 Yapım’ın Yeni Oyunu “Tebdil”den Yeni Gösterimler

2383 Yapım imzalı, Ahmet Sami Özbudak’ın yazıp yönettiği Tebdil oyunu, 20, 26 ve 27 Mayıs’ta Pop’s Balat’ta tiyatroseverlerle buluşacak.

23 Nisan akşamı Pop’s Balat’ta prömiyerini yapan Tebdil’de Burak Üzen, Erkan Akbulut, Gülşah Fırıncıoğlu Yaşar, Fehmi Karaarslan ve Özge Borak’ın rol alıyor. Tiyatronun kendine özgü güçlerini, uyumlu bir ahenkle birleştiren oyunun müzikleri Çiğdem Erken, ışık tasarımı Yasin Gültepe’ye ait. Kurgu ise dramaturg Sinem Öztürk imzası taşıyor.

“Balat’ta kendi krallığını kuran Süleyman (Fehmi Karaarslan), can dostları Maviş (Burak Üzen) ve Hakkı (Erkan Akbulut) ile geride bıraktığına inandığı sırların peşine düşmeden yaşamını sürdürür. Ta ki; geçmişin üzerindeki örtüyü kaldıran bir teklifle tüm düzeni altüst oluncaya dek… Üstelik bu teklif yalnızca geçmişi değil Süleyman ve Nilay’ın (Özge Borak) çalkantılı aşk serüvenini de tetikleyecektir. Geçmişten çıkıp gelen Zeynep (Gülşah Fırıncıoğlu Yaşar) ve Süleyman’ın ikizi Talat (Fehmi Karaaslan) tüm dengeleri değiştirir. Geçmişin perde arkasında gizlenen gerçeklerin gün yüzüne çıkmasıyla birlikte, oyunun dokusunu hissetmek adeta bir yolculuğa dönüşür.”

Tebdil oyununun biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
807
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage