11 AĞUSTOS, PAZAR, 2024

6. Kaş Caz Festivali’nin Programı Açıklandı

23-25 Ağustos tarihleri arasında Kaş Marina’da gerçekleşecek 6. Kaş Caz Festivali’nin programı belli oldu.

Festival boyunca açılışları, gün batımında Joy Fm ve Joy Jazz’den tanınan Dj Barthez yapacak. Festivalin ilk gününde; 70’li yılların saykodelik, funk ve soul şarkılarını güncel alt yapı ile tekrar düzenleyen Hey! Douglas ve kendine has tarzı, sesi ve şarkılarıyla ülkemizin en önemli kadın yorumcularından biri olan Kalben sahne alacak.

Festivalin ikinci gününde; gelenekselden klasiğe, cazdan modern ve elektroya kadar farklı müzik türlerine adanmış çok çeşitli projeler üzerinde çalışan multi-enstrümantalist Deniz Mahir Kartal’ın solo performansı dinleyicilerle buluşacak. Ardından sahneye başta Gürol Ağırbaş olmak üzere, önemli müzisyenlerden oluşan ekibi ile derinlikli vokaliyle Türkiye müzik sahnesinin en etkileyici vokallerinden Birsen Tezer çıkacak.

Festivalin kapanışında sahne ilk olarak farklı kültür ve coğrafyalardan gelen müzisyenlerin yer aldığı İstanbul merkezli grup No Land çıkacak. Daha sonra Türkiye’nin güçlü seslerinden biri olan Fatih Erkoç sahnede olacak. Fatih Erkoç Quartet Jazz Project ile festival tamamlanacak. 

​​6. Kaş Caz Festivali’nin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
2418
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage