08 EKİM, SALI, 2024

Adam Fawer Yeni Romanı “Mobius” ile Türkiye’ye Geliyor

OlasılıksızEmpati ve OZ adlı romanlarıyla dünyada çapında geniş bir okur kitlesine sahip olan Adam Fawer’ın Zaman'a meydan okuduğu yeni romanı Mobius, Algan Sezgintüredi çevirisiyle 10 Ekim’de April Yayıncılık’tan çıkacak. Fawer aynı zamanda 15 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye’deki okurlarıyla bir araya gelecek.

İlk romanı Olasılıksız’da kuantumun peşine düşmüştü Fawer. İkinci romanı Empati’de özgür irade üzerinden görkemli bir evren inşa etmiş ve unutulmaz karakterlerle dolu bir maceraya imza atmıştı. Üçüncü romanı OZ’da paralel dünyalar ve yaşamları konu edinen yazar bu sefer Zaman'ın izinde. Gelecekten mesajlar gönderen bir makine eşliğinde start-up dünyası, bilim, felsefe, para, aşk, başarı, dostluk, aile...

Fawer, Mobius özelinde edebiyat evrenini anlatmak, milyonlarca okura ulaştığı Türkiye'deki okurlarıyla bir araya gelmek üzere 15 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Eskişehir, İzmir ve Bursa’da imza ve etkinliklere katılacak. Detaylar April Yayıncılık sosyal medya hesaplarından paylaşılacak. YouTube kanalları, yazılı basın, üniversite buluşmalarında okurlarla buluşacak.

“Mobius.
İsmini sonsuzluk şeridinden alıyor.
Brooklyn'in gözlerden uzak teraslarında kurulu bir startup.
Ortaklar hipster girişimci Andy ve esrarengiz dâhi fizikçi Rowan'a göre icatları tüm dünyayı değiştirecek bir devrim niteliğinde.
Temporal Distorsiyon Portalı. Kısaca: Zamanda Yolculuk!
Gelecekten sana, kendi el yazınla gönderilen mesajlar.

Bu icatla kusursuz bir kariyer inşa edebilir, gelecekteki ruh eşinle tanışabilirsin.
Dostların ve düşmanlarınla takvimlerin ötesinde yüzleşebilir, akla gelmeyecek tüyoların izinde zaman korsanlığına, sonsuz servet peşinde gelecek hırsızlığına soyunabilirsin.
Ama hepsinden önemlisi; en büyük hatanı düzeltebilirsin.

Caleb kendi elleriyle mahvedene dek hayalini dahi kuramayacağı bir hayat sürüyordu. Her koşulda sırtını dayayabileceği hayat arkadaşı Hannah'ya, herkesten çok sevdiği oğlu Seth'e, dünya çapında popüler teknoloji girişimlerinde göz alıcı bir kariyere sahipti. Sonra kaçınılmaz sürpriz gerçekleşti. Caleb şimdi çoğu beyaz yakalının gizli kahramanı olsa da CEO'lara göre bir hain, yatırımcılara göre steroid basılmış bir kriptonit. Son dayanağı ve akıl hocası Jim, ona Andy ve Rowan'ın mucizesinden bahsettiğinde, kaybedecek hiç bir şeyi kalmayan Caleb kaybettiği her şeyi kazanma olasılığını keşfediyor.”

0
1467
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage