24 AĞUSTOS, CUMARTESİ, 2024

Al Di Meola, 7 Kasım’da Volkswagen Arena’da

Günümüzün en iyi gitaristlerinden biri olan Al Di Meola, farklı bir konseptle Epifoni organizasyonuyla 7 Kasım akşamı Volkswagen Arena’da müzikseverlerle buluşacak.

Konserde Al Di Meola, alışık olduğumuz flamenco - fusion ve akustik trio üçlüsü formatından farklı bir repertuar ile dinleyicilerle bir araya gelecek. Usta sanatçı yıllar sonra Les Paul gitarını ile ilk üç albümündeki (Land of the Midnight SunCasinoElegant Gypsy) şarkılarını çalacak. 

Kırk yıla yayılan başarılı bir kariyere sahip olan Al Di Meola, dört altın albüm, iki platin albüm ve dünya çapında altı milyondan fazla plak satışına imza attı. Berklee College of Music’ten Fahri Doktora Derecesi, Montreal Caz Festivali tarafından verilen Fahri Miles Davis Ödülü, 2008 yılında Sir George Martin tarafından verilen BBC Yaşam Boyu Başarı Ödülü, Macar Sahne Sanatları Vakfı Lyra Ödülü ve çok sayıda Grammy adaylığı ve ödülü dahil olmak üzere çeşitli ödüller kazandı. Hem akustik hem de elektro gitarlardaki tekniği ile büyük bir dinleyici kitlesine sahip olan Di Meola, 30’dan fazla albüme imza attı, dünyaca ünlü sanatçılarla iş birliği yaptı.

​7 Kasım akşamı Volkswagen Arena’da gerçekleşecek Al Di Meola - Electric Years konserinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

​Fotoğraf: Scott Dudelson

0
2282
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage