25 MAYIS, PERŞEMBE, 2023

Amerikalı Keman Virtüözü Lindsey Stirling 19 Temmuz’da Turkcell Vadi’de

Dünyanın en popüler keman virtüözleri arasında yer alan Lindsey Stirling, 19 Temmuz akşamı Turkcell Vadi’de müzikseverlerle buluşacak.

Elektronik kemancı ve dansçı Lindsey Stirling, dört Billboard liste başı albümüne imza attı, Brave Enough albümü ile “En İyi Dans/Elektronik Albüm” de dahil olmak üzere iki Billboard Müzik Ödülü kazandı. Tatil albümü Warmer in Winter yayımlandığında Billboard, Amazon ve iTunes Tatil Albümü listelerinde 1 numaraya yükseldi ve “Carol of the Bells” isimli çıkış teklisi AC Radio’da İlk 10’a giren tek enstrümantal şarkı oldu.

13 milyondan fazla aboneye ve YouTube’da üç milyardan fazla görüntülemeye sahip olan Lindsey Stirling, Forbes dergisinin 2015’deki Dünyanın En Çok Kazanan YouTube Yıldızları listesinde 4. sırada yer aldı. Turnelerinde 800.000’den fazla kişiye performans sergileyen Stirling, Evanescence ile ortak gerçekleşen turnesi, Live Nation’ın 2018’in en çok satan amfi tiyatro turlarından biri seçildi.

​19 Temmuz Çarşamba saat 21.00’de Turkcell Vadi’de gerçekleşecek Lindsey Stirling konserinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
1456
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage