25 HAZİRAN, SALI, 2024

Anna Laudel Bodrum’dan Dört Yeni Sergi

ZAİ Yaşam’da bulunan Anna Laudel Bodrum, yaz aylarında Ertuğrul Güngör & Faruk Ertekin, Ardan Özmenoğlu, Lal Batman ve Hanefi Yeter’in kişisel sergilerini sanatseverlerle buluşturacak.

Anna Laudel Bodrum, 2024 yaz sezonunu programı ile eylüle kadar birçok farklı disiplin ve perspektif sunan dört farklı kişisel sergiye ev sahipliği yapacak. Ertuğrul Güngör ve Faruk Ertekin’in Bodrum özel seçkisi “Breakers of Vases”, 7 Temmuz’a kadar izleyiciyle buluşurken, hemen ardından Ardan Özmenoğlu’nun yeni kitabının lansmanı ve kişisel sergisi “Looking Through the Glass” 12-28 Temmuz tarihleri arasında sanatseverlerle bir araya gelecek. Lal Batman'ın kişisel sergisi “Cherry on Top” 2-18 Ağustos tarihleri arasında, Hanefi Yeter’in disiplinler arası sergisi “Hâl-bu-ki” ise 23 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında ZAİ Yaşam’da olacak.

Kütahya’da çocuklukları birlikte geçen ve sanat üretimlerine küçük yaşta başlayan Ertuğrul Güngör ve Faruk Ertekin’in işlerini bir araya getiren “Breakers of Vases” sergisi izleyiciyi geleneksel seramik sanatının modern motiflerle buluştuğu bir yolculuğa çıkarıyor. Sergi, 7 Temmuz’a kadar görülebilir.

12-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek, Ardan Özmenoğlu’nun “Looking Through the Glass” başlıklı kişisel sergisi aynı zamanda sanatçının yeni kitabının lansmanına da ev sahipliği yapacak. Bu etkinlik, sanat ve edebiyatı bir araya getirerek kültür ve sanata merakı olan herkes için renkli ve sıra dışı bir deneyim sunacak.

İstanbul ve Düsseldorf sergileriyle geniş izleyici kitlelerine ulaşan Lal Batman, modern dünyanın karmaşık problemlerine psikolojik ve çarpıcı yorumlar getiriyor. Kendine has tarzıyla dikkat çeken sanatçının eserlerini bir araya getiren “Cherry on Top” sergisi 2-18 Ağustos tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak.

Sergi serisinin sonuncusu olan Hanefi Yeter’in kişisel sergisi “Hâl-bu-ki”, 23 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında izleyicilerle buluşacak. Sergi, sanatın birleştirici gücünü önemseyen, doğayı dinleyen ve sevginin en saf hâlini besleyenleri ZAİ Yaşam’da bir araya getirecek.

​Adres: ZAİ Yaşam, Halide Edip Adıvar Cd. No:7 Çırkan Mahallesi/Konacık 48400 Bodrum/Muğla

0
830
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage