14 HAZİRAN, CUMA, 2024

Art On İstanbul’dan Yeni Sergi: “Crossroads”

Art On İstanbul’un özgün ve bağımsız sanatçılara kendilerini ifade edebilecekleri bir alan açabilmesi mottosuyla kurguladığı “Crossroads” sergi serisinin yedinci edisyonu 20 Temmuz’a kadar Art On Piyalepaşa’da sanatseverlerle buluşuyor.

LG OLED, The Moment ve Permolit Boya’nın desteğiyle gerçekleştirilen “Crossroads” sergi serisi, Art On İstanbul’un kuruluş misyonuyla paralel olarak Türkiye’nin dört bir yanından bağımsız sanatçıları konuk almanın yanında, bu sanatçılara alan açmayı hedefliyor. Sanatçılara eserlerini sergileme ve kendilerini tanıtma imkânı sunan seri, sanatçıların güncel önermelerini, üretimdeki canlılık ve arayışlarını izleyebilmek için bir kesişme noktası oluyor.

Sergide bu yıl; Ahmet Toğrul, Berka Beste Kopuz, Burcu Günay, Can Memişoğulları ,Eliz Gündüz, Emre Tura, Gözde Ju, Halil Petük, Hande Şevval Emirmahmutoğlu, Kübra Boy, Metin Katırcılar, Özge Yağcı, Serhat Kır, Şahsenem Altıparmak ve Zülal Çizmeci'nin eserleri yer alıyor.

​“Crossroads” sergisini 20 Temmuz’a kadar pazar ve pazartesi hariç her gün 10.30-18.30 saatleri arasında Art On Piyalepaşa’da ziyaret edebilirsiniz.

0
980
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage