16 MART, CUMARTESİ, 2024

ARTBAT 20 Eylül’de KüçükÇiftlik Park’ta

Ukraynalı elektronik müzik grubu ARTBAT, Epifoni organizasyonu ile 20 Eylül Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park’ta konser verecek.

Techno müziğin yüksek temposunu ve tınılarını dinleyicilerin ruhunu aşılayan, günümüz techno müziğine büyük bir soluk getiren ve global sahnelerin vazgeçilmezleri arasında yer alan Artur ve Batish, 2015 yılından bu yana büyük bir dinleyici kitlesine ulaştı. İkili, çeşitli müzik tarzlarını birleştirerek kendilerine özgü bir ses oluşturarak, techno ve house müzik sahnesinde öne çıkıyor.

​“Age of Love” gibi liste başı hitleri ve David Guetta ve Idris Elba gibi sanatçılarla yaptıkları iş birlikleri, sektörün güçlü isimleri olarak konumlarını sağlamlaştırdı. Tomorrowland ve EDC gibi festivallerde sahne alan ARTBAT’in müzikleri dünya çapında milyonlarca kez dinlendi. Dinamik performansları ve etkileyici prodüksiyonları ile elektronik müzik sahnesinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan ikili, 20 Eylül akşamı sürpriz sahne ve ışık gösterileri eşliğinde KüçükÇiftlik Park’ta İstanbullu dinleyicilerle buluşacak. Konserin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
675
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage