07 AĞUSTOS, ÇARŞAMBA, 2024

Ben Böhmer “Begin Again Live Experience” ile 4 Ekim’de Maximum UNIQ’te

Elektronik müzik sahnesinin önemli isimlerinden Ben Böhmer, Charm Music Türkiye organizasyonuyla 4 Ekim’de Maximum UNIQ Açıkhava Sahnesi’nde konser verecek.

Berlin merkezli yapımcı ve sahne performans sanatçısı Ben Böhmer, duygusal melodiler ve derin baslar kullanarak hayat verdiği müziği ve kendine özgü sahne prodüksiyonu ve oluşturduğu görsel atmosfer ile her sahnesinde dinleyicilerine yoğun ve etkileyici bir deneyim sunuyor. “Promise You” isimli ilk EP’sini 2015 yılında yayımlayarak müzik dünyasında dikkatleri üzerine çeken Böhmer, ardından Anjunadeep etiketiyle çıkardığı parçalar ve remikslerle uluslararası alanda büyük bir hayran kitlesi edindi. İlk stüdyo albümü Breathing’i 2019 yılında, şimdiye kadar 135 milyonun üzerinde dinlenme sayısına ulaşan ikinci albümü Begin Again’i ise Eylül 2021’de dinleyicilerle buluşturdu.

2022 yılında albüm turu kapsamında Brixton Academy ve The Roundhouse, Londra, UFO, Berlin, Reunion Park, Melbourne, The Fonda Theatre, LA ve Brooklyn Steel, New York gibi önemli yerlerde performanslara imza atan Böhmer, albüm turuna Glastonbury, Primavera, Sziget, Lost Village, EDC ve Life Is Beautiful gibi yüksek profilli festival performanslarıyla devam etti. Begin Again albümünden bu yana ilk orijinal şarkısı olan “One Last Call”u ekim ayında çıkaran Böhmer, bu tekli ile aynı zamanda artık Bonobo ve Odesza gibi diğer ünlü elektronik yapımcıların da arasında yer aldığı Ninja Tune sanatçıları arasına adını yazdırdı.

​Ben Böhmer’in 4 Ekim Cuma akşamı Maximum UNIQ Açıkhava’da gerçekleştireceği “Begin Again Live Experience” performansının biletlerine BiletinoBUGECE ve Passo üzerinden ulaşabilirsiniz.

0
704
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage