28 TEMMUZ, PAZAR, 2024

Billie Marten 21 Eylül’de Zorlu PSM’de Sahne Alacak

İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen Billie Marten, Garanti BBVA Konserleri kapsamında 21 Eylül’de Zorlu PSM’de müzikseverlerle buluşacak.

Genç yaşında ‘’BBC Sound of 2016” ödülüne aday gösterilen, duygusal şarkı sözleri ve samimi müziğiyle tanınan Billie Marten, “La Lune”, “Vanilla Baby” ve “Cursive” gibi hitlere imza attı. İlk olarak 12 yaşındayken YouTube’da şarkı söylediği bir videonun binlerce kez izlenmesiyle tanınmaya başlayan Billie Marten; Nick Drake, John Martyn, Joni Mitchell, Joan Armatrading, Kate Bush, Loudon Wainwright III ve kuzeyli folk sanatçısı Chris Wood'un müziğinden ilham alan özgün çalışmalarıyla büyük bir dinleyici kitlesine ulaştı.

İlk EP’sini 2014 yılında 15 yaşındayken, ikinci EP’sini ise bir yıl sonra yayımlayan, 2015’in sonunda “BBC Sound of 2016” ödülüne aday gösterilerek minimalist akustik folk tarzıyla adını duyuran Billie Marten, önceki çalışmalarına göre daha iddialı yeni albümü “Drop Cherries”den şarkılarını İstanbul konserinle seslendirecek.

​21 Eylül Cumartesi saat 21.30’da Zorlu PSM %100 Studio’da gerçekleşecek Billie Marten konserinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
1086
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage