06 HAZİRAN, PERŞEMBE, 2024

Borusan Quartet, 8 Haziran’da Süreyya Operası ve Caddebostan Sahilinde

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Borusan Holding festival sponsorluğunda düzenlenen 52. İstanbul Müzik Festivali kapsamındaki “Bir Prömiyer Gecesi: Borusan Quartet & Synergy Vocals” konseri, 8 Haziran Cumartesi günü, Süreyya Operası’nda ve canlı yayınla Caddebostan sahilinde müzikseverlerle buluşacak.

Borusan, Borusan Quartet’ın 8 Haziran’da Süreyya Operası’nda gerçekleştireceği konseri Caddebostan sahiline de taşıyacak. Konserde, Türkiye’nin sayılı kadın şeflerinden Sibil Arsenyan yönetimindeki Borusan Quartet, Synergy Vocals ile birlikte sahne alacak. Özel olarak hazırlanan canlı yayın organizasyonuyla, 8 Haziran Cumartesi saat 20.00’den itibaren dileyen tüm sanatseverler konseri Caddebostan sahilinde ücretsiz olarak izleyebilecek. Konser aynı zamanda Karnaval radyolarından Borusan Klasik ile Joy FM ortak yayınıyla dinleyicilerle buluşacak.

​8 Haziran Cumartesi günü saat 20.00’da Süreyya Operası’ndaki “Borusan Quartet & Synergy Vocals” konserlerinin biletlerini buradan satın alabilirsiniz.

0
733
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage