18 EKİM, CUMA, 2024

Charlie Cunningham 25 Ekim’de İstanbul’da

İngiliz şarkıcı ve gitarist Charlie Cunningham, Epifoni organizasyonu ile 25 Ekim akşamı IF Performance Hall Beşiktaş’ta konser verecek.

Birleşik Krallık dışında da büyük bir dinleyici kitlesine sahip olan Charlie Cunningham, müziğe ilgi duyduğu ilk yıllarda Sigur Rós ve Mogwai gibi isimlerden ilham aldı. Deneysel, indie ve hardcore gruplarının ardından flamenkoya hayranlık beslemeye başladı ve İspanya’ya gitti. İndie-folk melodilerini flamenko tekniğiyle harmanlayan sanatçı, bu şekilde dikkatleri üzerine çekti.

2017’de yayımlandığı gibi büyük başarı kazandığı ilk albümü Lines, BBC Radio 1’ın favorileri arasına girdi. Albüm, 2018 Pop Ödülleri’nde “En İyi Albüm Ödülü”ne layık görüldü. 2019 tarihli Permanent Way isimli ikinci albümü, Cunningham’ın sade, içe dönük ve güçlü şarkılarının daha da olgunlaştığı bir albüm olarak dikkat çekti. Cunningham, bu yıl Frame isimli üçüncü albümünü hayranlarıyla buluşturdu.

​25 Ekim akşamı IF Performance Hall Beşiktaş’ta gerçekleşecek Charlie Cunningham konserinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
44
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage