30 MAYIS, PERŞEMBE, 2024

“Cumhuriyetin Yüzü” Sergisinde Nâzım Hikmet Anılacak

Borusan Kocabıyık Vakfı’nın düzenlediği “Cumhuriyetin Yüzü” sergisinin Uzun Cumartesi etkinliklerinden olan konuşma serisi Sergi Sohbetlerinin son buluşmasında ölümünün 61. yılında Nâzım Hikmet anılacak.

1 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek buluşmada serginin proje danışmanı Prof. Dr. Haluk Oral ile deneyimli gazeteci ve yazar İhsan Yılmaz, şair ve yazar Nâzım Hikmet’in hayatını ve sanat yolculuğunu konuşacaklar. Söyleşide Haluk Oral’ın, koleksiyonunda yer alan belge, yayın, fotoğraf ve resimler ışığında hazırladığı Nâzım Hikmet’in Yolculuğu kitabı merkeze alınacak.

Söyleşi 1 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’te, Galataport İstanbul O2 Blok’taki “Cumhuriyetin Yüzü” sergisinde gerçekleşecek. Ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinliğin son buluşmasına kayıt yaptırmak için iletisim@bkv.org.tr adresine, katılmak istenilen sohbeti de belirten bir e-posta gönderebilirsiniz.

​Borusan Kocabıyık Vakfı’nın, erken Cumhuriyet dönemindeki çok boyutlu toplumsal dönüşümün kültüre, sanata ve sosyal yaşama izdüşümlerine odaklanan “Cumhuriyetin Yüzü” sergisi de 2 Haziran’da ziyarete kapanacak.  

0
566
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage