02 EYLÜL, PAZARTESİ, 2024

“Eşkıya” ve “Her Şey Çok Güzel Olacak” Yenilenen 4K Formatıyla 6 Eylül’de Sinemalarda

Taff Pictures, Türk sinema tarihinin mihenk taşlarından sayılan iki önemli filmi, Eşkıya ve Her Şey Çok Güzel Olacak’ı yenilenen 4K formatıyla 6 Eylül’de sinemaseverlerle buluşturacak.

Türk sinema tarihinin mihenk taşlarından sayılan 1996 yapımı Eşkıya ve 1998 yapımı Her Şey Çok Güzel Olacak vizyona girişlerinden yaklaşık çeyrek asır sonra, yeniden sinema salonlarında izleyicilerin karşısına çıkacak. Filmler, Ömer Vargı tarafından orijinal nitelikleri korunarak ve iyileştirerek restore edilip yeniden sinema perdesine hazır hâle getirildi. Taff Pictures da filmleri 4K formatında 6 Eylül’de izleyicilerle bir araya getirecek.

Yavuz Turgul’un yazıp yönettiği Eşkıya, Şener Şen ve Uğur Yücel ile geniş bir kadroyu bir araya getirdi. Filmin müziklerini ise Erkan Oğur yaptı. Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson’u buluşturan 1998 yapımı Her Şey Çok Güzel Olacak, Yılmaz’ın ilk sinema filmi olma niteliği de taşıyor. Ömer Vargı’nın yönettiği filmin senaryosunu da Vargı ile birlikte Hakan Aksun ile Cem Yılmaz yazdı. Filmin müzikleri Mazhar Alanson imzası taşıyor.

​Dağıtımını CJ ENM’in üstlendiği filmler Taff Pictures tarafından 6 Eylül’den yeniden vizyona girecek.

0
792
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage