04 EYLÜL, ÇARŞAMBA, 2024

Filmekimi 4 Ekim’de Başlıyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 23’üncüsü düzenlenecek Filmekimi bu yıl Paribu sponsorluğunda 4-13 Ekim’de İstanbul’da, 10-13 Ekim’de Diyarbakır’da, 17-20 Ekim’de Ankara ve 24-27 Ekim’de İzmir’de sinemaseverlerle buluşacak.

Filmekimi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Cannes, Venedik, Locarno ve Toronto gibi önemli uluslararası festivallerde dünya prömiyerini yapan en yeni ve ödüllü filmleri sinemaseverlerle buluşturacak. Filmekimi’nin biletleri, Lale Kart üyeleri için 24 Eylül’de başlayacak indirimli ön satışların ardından, 27 Eylül Cuma günü genel satışa çıkacak. Gösterimler Beyoğlu’nda Atlas 1948 Sineması, Şişli’de City’s Nişantaşı – CINEWAM Premium ve Kadıköy’de Kadıköy Sineması ve Sinematek/Sinema Evi’ne ek olarak bu yıl Şişli’de Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda da gerçekleşecek. Filmler Diyarbakır’da Paribu Cineverse Diyarbakır Ceylan, Ankara’da Kült Kavaklıdere, İzmir’de ise Paribu Cineverse Konak Pier İzmir’de izleyicilerle buluşacak. Bu yıl Muhabbet Ajans tarafından hazırlanan kampanyanın sloganı “Geldi iki gözümün çiçeği” oldu.

​Filmekimi biletleri, Lale Kart üyeleri için 24 Eylül Salı günü saat 10.30’da başlayacak indirimli ön satışların ardından, 27 Eylül Cuma günü 10.30’da bütün şehirler için genel satışa çıkacak. Filmekimi hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

0
858
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage