19 AĞUSTOS, PAZARTESİ, 2024

Garanti BBVA Güz Konserleri Eylül’de Başlıyor

Garanti BBVA’nın geleneksel Güz Konserleri serisi, Los Angeles’lı müzisyen Mehro’nun 12 Eylül’de Zorlu PSM %100 Studio’da vereceği konserle başlayacak.

Güz Konserleri kapsamında Mehro, Billie Marten, Zola Jesus, Mattiel, Barış Doğukan Yazıcı Quartet: “Tribute to Freddie Hubbard”, Monsieur Minimal, Charlie Cunningham, Jonathan Kreisberg Trio, John Maus, Eleonara Strino Band, Okay Kaya ve RY X müzikseverlerle buluşacak.

Garanti BBVA Güz Konserleri’nin açılışını, genç ruhu ve ilham veren şarkılarıyla tanınan Mehro 12 Eylül’de yapacak. Minimalist akustik folk tarzıyla bilinen Billie Marten, 21 Eylül’de Zorlu PSM %100 Studio’da sahne alacak. 2009’dan beri “Zola Jesus” adıyla müzik yapan şarkıcı, söz yazarı ve yapımcı Nika Roza Danilova, endüstriyel, klasik müzik, elektronik müzik, gotik ve deneysel rock temalarını harmanladığı farklı müziği ve duruşuyla fenomene dönüştü. Zola Jesus, 25 Eylül’de Blind’da müzikseverlerle buluşacak. Farklı ses tonuyla müzikseverin ilgisini çeken ve üç albümü bulunan Atlantalı söz yazarı ve müzisyen Mattiel, Türkiye’deki ilk konserini 9 Ekim’de Blind’da verecek. Trompet sanatçısı Barış Doğukan Yazıcı, “Tribute to Freddie Hubbard” ile 10 Ekim’de Nardis Jazz Club’ta sahne alacak. Yunanistan’ın güncel indie-pop öncüsü unvanıyla tanınan Monsieur Minimal, 19 Ekim’de Salon İKSV’de konser verecek. İngiliz şarkıcı ve gitarist Charlie Cunningham, Garanti BBVA Güz Konserleri kapsamında 25 Ekim’de IF Performance Hall Beşiktaş’ta sahneye çıkacak.

Amerikalı besteci ve gitarist Jonathan Kreisberg, küçük yaşlarda caz müziğin içinde kendisini geliştirdi ve caz festivallerinin en önemli katılımcılarından biri oldu. Uzun zamandır eğitimci olarak da görev yapan Kreisberg, 29 ve 30 Ekim’de Nardis Jazz Club’ta dinleyiciyle buluşacak. ABD’li şarkıcı John Maus; lo-fi, synth pop ve deneysel pop karması parçalarını 6 Kasım’da Blind’da seslendirecek. Sanatçı bir aileden gelen, uluslararası yarışmalara katılıp ödüller alan Eleonora Strino, Garanti BBVA Güz Konserleri için 7-8 Kasım’da Nardis Jazz Club’ta sahneye çıkacak. Dijital müzik platformunda 40 milyonu aşan dinlenmesiyle “Mother Nature's Bitch” şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken Okay Kaya, dördüncü albümünü hazırlarken 22 Kasım gecesi Blind’da müzikseverlerle buluşacak. Bir milyardan fazla dinlenmenin yanı sıra, platin ve altın plak ödülleriyle, müziği dünyanın dört bir yanındaki ikonik mekânlardan ve prestijli etkinliklerde dinleyicilerle buluşan RY X, 30 Kasım’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde konser verecek.

​Garanti BBVA Güz Konserleri’nin biletlerine Biletix üzerinden ulaşabilirsiniz.

0
797
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage