23 TEMMUZ, SALI, 2024

Görkem Karabudak’ın Yeni Albümü “Topyekün” Yayında

Çilekeş grubunun solisti Görkem Karabudak’ın 2019’da hayata geçirdiği solo projesinin ilk uzunçaları “Topyekün” Live, bir konser albümü hâlinde Sümbül Plak etiketiyle müzikseverle buluştu.

Son EP’si “Kontra” ve daha önce çıkardığı teklilerden seçmelerin yansıra uzun zamandır grubu ve kendisi tarafından sahnede seslendirilmemiş olan bir Çilekeş klasiği “Kara Mizah”, 2024 versiyonu ile bu albümde yer alıyor. Vokal, gitar, synth’ler ve altyapıdan sorumlu olan Görkem Karabudak’a albümde davulda Ege Soydan ve bass gitarda Gökhan Şahinkaya eşlik ediyor. Tüm prodüksiyonunu Görkem Karabudak’ın üstlendiği albümün artwork’ü Deniz Bankal’a, kapak fotoğrafı ise Cem Gültepe’ye ait.

Ayrıca albümde Da Poet ve Tuğçe Şenoğul da konuk olarak yer alıyor. “Kontra” EP’nin en dikkat çekici parçalarından biri olan “Sanrılar Çıldırmış Olmalı”, şarkının diğer suç ortağı Da Poet ile birlikte canlı versiyonuyla dinleyicinin karşısına çıkarken, albümün kapanışını Tuğçe Şenoğul ile birlikte yazılıp ve söylenen, geçtiğimiz yılın dikkat çekici düeti “Kopkoyu Bir Yolculuk” yapıyor.

Görkem Karabudak’ın “Topyekün” Live isimli yeni albümünü buradan dinleyebilirsiniz.

“Topyekün” Live
1. “Kafam Olmuş Kıyamet (Live)”
2. “Pusuda İstila (Live)”
3. “Sanrılar Çıldırmış Olmalı (Live)”
4. “Kara Mizah'24 (Live)”
5. “Kaygılar Park (Live)”
6. “Arıyorum Belamı Menzildeyim (Live)”
7. “Cinler Tepemde (Live)”
​8. “Kopkoyu Bir Yolculuk (Live)”

Fotoğraf: Cem Gültepe

0
658
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage