10 TEMMUZ, ÇARŞAMBA, 2024

Haggard 14 Ekim’de Ankara’da Konser Verecek

Alman müzik grubu Haggard, 14 Ekim Pazartesi akşamı %100 Metal ve Heim Production iş birliğinde Milyon Performance Hall Ankara sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.

Dünyanın en kalabalık ve kapsamlı senfonik rock/metal grubu Haggard, 1991 yılında Almanya’da kuruldu. 16 kişilik bir kadroyla çıkarttıkları ve kendilerini dünyaya tanıttıkları And Thou Shalt Trust... The Seer isimli ilk albümlerini 1997’de yayımladı. Üç yıllık bir aradan sonra grup tam 21 kişilik bir kadro ile Awaking the Centruies isimli ikinci albümünü çıkardı. Bu albüm ile birlikte Haggard, yaptığı müzik içerisinde klasik müziği rock/metal müzik ile tam olarak birleştiren ilk grup oldu. İngilizce, Almanca ve Latinceyi beraber kullandıkları şarkı sözlerinde Orta çağ Avrupası’nı, önemli filozofları ve düşünce akımlarını o dönemin halkının sözcükleriyle teatral bir öyküleyişle anlattı. 2001 yılında çıktıkları ABD turnesi kapsamında verdikleri kapalı gişe Meksika konseri grubun plak firması tarafından Awaking the Gods adıyla yayımlandı.

​Milyon Performance Hall Ankara sahnesinde 14 Ekim Pazartesi saat 22.00’de gerçekleşecek Haggard konserinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
897
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage