01 EKİM, SALI, 2024

İş Sanat’ın “İstanbul’un Resmi” Sergisi Ankara’da

İş Sanat’ın “İstanbul’un Resmi” başlıklı sergisi, İstanbul’un ardından şimdi de İktisadi Bağımsızlık Müzesi’ndeki Ankara Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

İş Sanat’ın “İstanbul’un Resmi” başlıklı sergisi, yaklaşık bir yıl boyunca Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nin ilk süreli sergisi olarak sergilendi. Bankanın Sanat Eserleri Koleksiyonu’ndaki İstanbul temalı resimlerle Anadolu ve Avrupa yakalarından manzaraları sanatseverlere sunan sergiden geniş bir seçki, şimdi Ankara’da izleyicilerin karşısına çıkıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin Ankara ayağı kapsamında Ankara Sanat Galerisi’nde açılan sergi, çoğunlukla 20. yüzyıl ortaları İstanbul’unun birer görsel belgesi de olan eşsiz eserler aracılığıyla ziyaretçileri İstanbul’un semtlerinde adım adım dolaştırıyor.

​Ulus’taki İktisadi Bağımsızlık Müzesi ikinci katında “İstikbalinizin Emniyeti - Türkiye’nin Bankasıyla Bir Asır” sergisine, üçüncü katındaki Ankara Sanat Galerisi’nde “İstanbul’un Resmi” sergisine ve 5. katta devam eden “Yazan-Çizen Latif Demirci” sergisine ev sahipliği yapıyor. Üç sergiyi de pazartesi hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. 

0
779
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage