27 ŞUBAT, SALI, 2024

Jakuzi ve Still Corners Salon İKSV’de Sahne Alacak

Salon İKSV’nin ilkbahar programına iki yeni isim eklendi. Yerli sahnenin sevilen gruplarından Jakuzi, 16 Mart’ta 18 yaş altı dinleyicilerin de katılabileceği matine konserinin hemen ardından suare konseriyle, Tessa Murray ve Greg Hughes’un kurduğu dream pop grubu Still Corners ise 24-25 Mayıs’ta Garanti BBVA Konserleri kapsamında Salon İKSV’de müzikseverlerle buluşacak.

“Koca Bir Saçmalık” teklisiyle müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Jakuzi, ilk albümü Fantezi Müzik ve ikinci albümü Hata Payı ile büyük bir dinleyici kitlesine ulaştı. 16 Mart Cumartesi günü üst üste iki konser ile Jakuzi’nin karakteristik synthesizer’ları ve Kutay Soyocak’ın eşsiz vokali 80’lerin atmosferini Salon İKSV’de dinleyicilerle buluşturacak. 18 yaş altı dinleyicilerin de katılabildiği matine konseri saat 17.00’de, suare konseri ise saat 22.00’de başlayacak.

Tessa Murray ve Greg Hughes ikilisinin tanışıp Wrecking Lights Records’u kurmasıyla ortaya çıkan Still Corners’ın 5 Nisan’da çıkacağını duyurduğu, Greg Hughes’un prodüktörlüğünde kaydedilen altıncı albümü Dream Talk’un on şarkıdan pek çoğunu Murray, rüyalarından yola çıkarak yazdı. Still Corners’ın yeni şarkılarını seslendireceği Garanti BBVA Konserleri kapsamında 24 ve 25 Mayıs akşamlarında Salon İKSV’de saat 22.00’de gerçekleşecek.

​Konserlerin biletleri 28 Şubat Çarşamba günü 10.30’da Lale Kart üyeleri için başlayacak ön satışın ardından 14.30’da Passo üzerinden satışa çıkacak.

Künye: 
1. Still Corners, Fotoğraf: Bernard Bur
​2. Jakuzi

0
1133
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage