08 TEMMUZ, PAZARTESİ, 2024

Jethro Tull, 23 Kasım’da Volkswagen Arena’da

Rock sahnesinin önemli gruplarından Jethro Tull, 23 Kasım’da Kod Müzik organizasyonu ve Pozitif deneyimiyle Volkswagen Arena’da müzikseverlerle buluşacak.

55 yıllı aşkın kariyeri boyunca progresif rock, folk rock ve hard rock türlerinde çığır açan Jethro Tull, 60 milyondan fazla albüm satışına imza attı. Grup, Grammy ödüllü müziğiyle dünya çapında milyonlarca dinleyiciye ulaştı. 40’tan fazla ülkede 3000’den fazla konser veren ve buna her yıl dünya çapında 100 yeni konser ekleyen grup, İstanbul’daki hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Jethro Tull, flütü rock müziğe tanıtan adam olarak tarihe geçen solistleri Ian Anderson liderliğinde, ilk albümleri This Was’dan son albümleri RökFlöte’e uzanan repertuvarını, Volkswagen Arena’da seslendirecek. Flüt, vokal ve akustik gitar ile hayranlarının karşısına çıkacak Ian Anderson’a gitar ve vokalde Jack Clark, davulda Scott Hammond, klavye ve vokalde John O’Hara, bas gitar ve vokalde ise David Goodier eşlik edecek.

​Jethro Tull’un 23 Kasım Cumartesi akşamı Volkswagen Arena’da gerçekleştireceği konserin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
742
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage