15 EYLÜL, PAZAR, 2024

Jodi Picoult ile Jennifer Finney Boylan’dan Ortak Roman

Jodi Picoult ve Jennifer Finney Boylan’ın birlikte kaleme aldığı aşk, polisiye ve gerilim dolu roman Deli Bal, Mehmet Deniz Öcal'ın çevirisiyle April Yayıncılık’tan çıktı.

İki çoksatan yazar, okurlarını unutulmaz bir aşk hikâyesine ve kendimiz olmak için aldığımız risklerin, sakladığımız sırların etkileyici keşfine davet ediyor.

“Olivia McAfee baştan başlamanın ne demek olduğunu iyi biliyor. Ünlü bir cerrahla evliydi. Mükemmel bir evde yaşıyor, sevimli oğlu Asher'a kusursuz bir gelecek hazırladığını düşünüyordu. Ta ki kocasının karanlık yüzü ortaya çıkana kadar. Olivia dayanabileceği tüm acıları yaşadı ve artık geçmişi geçmişte bıraktı, şimdi eski hayatından kilometrelerce uzakta arıcılık yapıyor. Lily Campanello baştan başlamayı öğreniyor. Annesiyle evden ayrılalı, ruhunu rendeleyen babasını terk edeli, yeni hayatına başlayalı çok olmadı. Şimdilik işler iyi gidiyor, Olivia’yı ikinci annesi gibi görüyor, Asher’a ise deli gibi aşık. Kusursuz değil, biliyor ama kendisiyle beraber onu da iyileştireceğini düşünüyor. Ve bir gece bütün hikaye tersine dönüyor. O akılalmaz telefon geliyor: Lily öldü ve Asher karakolda.”

“Hepimizin yüreğinde karanlıkta kaldığı için açamayan bir çiçek vardır.”

0
702
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage