27 MAYIS, PAZARTESİ, 2024

Judas Priest, 24 Temmuz’da Bonus Park Orman’da

İngiliz heavy metal grubu Judas Priest, “Invincible Shield Tour Europe” turnesi kapsamında BKM Organizasyonu ile 24 Temmuz’da Bonus Park Orman’da müzikseverlerle buluşacak.

1969’da Birmingham, İngiltere’de kurulan heavy metalin öncülerinden Judas Priest, 50 yılı aşkın müzik kariyeri boyunca büyük başarılara imza attı. Albümleri 50 milyondan fazla satış rakamına ulaşan Judas Priest, tüm zamanların en iyi metal gruplarından biri olarak gösteriliyor. Grup, 1980 yıllarında yayınladıkları British Steel albümünde yer alan “Metal Gods” adlı şarkılarına ithafen hayranları tarafından “Metal Tanrıları” olarak da anılıyor. Mart 2024’te Invincible Shield isimli yeni bir albüm yayımlayan grup, albüm kapsamında çıktığı turne kapsamında İstanbullularla buluşacak.

Dünya çapında turneler, Grammy gibi sayısız ödül ve liste başarılarının yanı sıra grup 2022’de Rock and Roll Hall of Fame’de Rock and Roll Onur Listesi’ne alındı. British SteelPoint of EntryScreaming for gibi klasikleşen albümler çıkaran grup, “Defenders of the Faith”, “Breaking the Law”, “Living After Midnight”, “Heading Out to the Highway” ve “You've Got Another Thing Coming” gibi sayısız hite imza attı.

​24 Temmuz Çarşamba saat 21.00’de Bonus Park Orman’da gerçekleşecek Judas Priest konserinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
799
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage