03 TEMMUZ, ÇARŞAMBA, 2024

KALEO, 24 Temmuz’da Küçükçiftlik Park’ta

İzlandalı rock grubu KALEO, Epifoni organizasyonuyla, %100 Müzik katkılarıyla 24 Temmuz Çarşamba akşamı Küçükçiftlik Park’ta müzikseverlerle buluşacak. Konserden önce sahneye Belçikalı indie rock grubu Balthazar’ın gitar vokali Jinte Deprez’ın solo projesi J.Bernardt ve güçlü sesi ile dikkat çeken Sena Şener çıkacak. 

2016 tarihli satış rekorları kıran, ilk albümleri A/B’nin yayımlanışından bu yana Türkiye’de de büyük bir dinleyici kitlesine ulaşan KALEO, iki yıl aradan sonra yeniden İstanbul’da sahne alacak. İsmini Hawai dilinde “ses” anlamına gelen KALEO’dan alan grup, Grammy adayı olan No GoodAll the Pretty GirlsGrey's AnatomyRiverdale gibi pek çok popüler dizide kullanılan “Way Down We Go” gibi şarkılarıyla kısa sürede bir milyarın üzerinde dinlenmeye ulaştı. Solistliğini; güçlü vokaliyle dikkat çeken JJ Julius’un üstlediği KALEO, dünya çapında bir fenomen hâline geldi.

Belçikalı indie rock grubu Balthazar’ın gitar vokali Jinte Deprez’ın solo projesi J.Bernardt İstanbullularla buluşacak. KALEO’dan önce sahne alacak olan J. Bernardt, ilk albümü Running Days ile kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Şarkıcı, söz yazarı, enstrümantalist, aranjör, prodüktör, mühendis ve programcı olan J. Bernardt, yeni albümü Contigo ile şok, üzüntü, öfke, inkâr, incinme, kabullenme gibi ayrılığın tüm evrelerini ele alıyor.

​24 Temmuz Çarşamba akşamı Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek etkinliğin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
704
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage