24 EYLÜL, SALI, 2024

Kym Mazelle, 28 Eylül’de Maximum Uniq Açıkhava’da

House müziğin öncülerinden biri olarak kabul edilen ABD’li şarkıcı Kym Mazelle, BKM Organizasyonu ile 28 Eylül’de Maximum Uniq Açıkhava’da düzenlenecek “Beynelmilel Bir Buluşma” etkinliğinde sahne alacak.

Müziğinde house, disco, soul ve pop müziğini bir araya getiren Kym Mazelle, “Beynelmilel Bir Buluşma” etkinliği kapsamında Selda Bağcan’dan önce müzikseverlerin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz hafta London Fashion Week’te (Londra Moda Haftası) müzik ve eğlence sektörüne katkıları nedeniyle ikon ödülü alan Kym Mazelle, etkinlikteki canlı performanslıyla da kendini kanıtladı.

Türk müziğinin önemli isimlerinden Selda Bağcan, 28 Eylül’de Maximum Uniq Açıkhava’da konser verecek. Konserde sahneyi tarzının en güçlü yorumcularıyla paylaşacak. Soul müziğin efsane ismi Kmy Mazelle, genç müzik janrının yükselen ismi Kum ve Dj Artemis unutulmaz bir konser verecek.

İlk kez 90’lı yıllarda Türkiye’de konser veren Kym Mazelle, 80’li yılların sonu ve 90’ların başında Avrupa ve Birleşik Krallık’ta House müziğinin yayılmasında öncü bir rol oynadı. Dünya müziğine kazandırdığı farklı tarzıyla “House Müziğinin First Lady’si” olarak tanınan Mazelle, kariyeri boyunca Mick Jagger, Chaka Khan, David Guetta ve Grace Jones gibi önemli isimlerle çalışarak müzik dünyasında önemli bir iz bıraktı. Sanatçı, 1996 yapımı Baz Luhrmann filmi Romeo + Juliet’te ve ayrıca yönetmenin Something for Everybody adlı remix albümünde yer alan “Young Hearts Run Free” adlı şarkının cover versiyonunu yayımladı. Film müziği, Amerika Birleşik Devletleri’nde üçlü platin aldı.

28 Eylül’de Maximum Uniq Açıkhava’da gerçekleşecek “Beynelmilel Bir Buluşma” etkinliğinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

28 Eylül Maximum Uniq Açıkhava Akış:
18:00 : Kapı Açılış
18:00-19:00: DJ Artemis
19:45 : Kum
20:45 :  Kym Mazelle
​21:30 :  Selda Bağcan

0
65
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage