05 TEMMUZ, CUMA, 2024

Ludovico Einaudi, 11 ve 12 Eylül’de İstanbul’da

11 Eylül akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan Ludovico Einaudi, yoğun ilgi üzerine 12 Eylül akşamı da konser verecek.

Çağdaş klasik müziğin en önemli isimlerinden Ludovico Einaudi, 11 ve 12 Eylül’de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşacak. Müzikal yolculuğuna amatör bir piyanist olan annesinin rehberliğinde başlayan Einaudi, ardından Azio Corghi, Luciano Berio ve Karlheinz Stockhausen gibi saygın öğretmenlerin rehberliğinde olduğu gibi, Torino Konservatuvarı ve Milano Konservatuvarı gibi kurumlarda eğitim aldı. Einaudi’nin kariyeri, bale, sinema ve tiyatro için bestecilik yaparak, çok yönlülüğünü ve yaratıcı derinliğini sergileyerek gelişti.

Le Onde ve I giorni gibi albümlerinde klasik zarafeti çağdaş yenilikle birleştirerek dikkatleri üzerine çekti. Virginia Woolf’un Dalgalar eserinden ilham alan ruhani manzaralardan “Una mattina”nın içe dönük derinliklerine ve “Divenire”nin genişletilmiş senfonilerine kadar, Einaudi’nin müziği sınırları aşıyor, dinleyicileri duygusal ve içsel bir yolculuğa çıkartıyor. Ludovico Einaudi büyüleyici melodileri ve performansıyla izleyicileri unutulmaz bir müzik şölenine davet ediyor.

​11 ve 12 Eylül’de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek Ludovico Einaudi konserinin biletlerini Passo üzerinden satın alabilirsiniz.

0
1710
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage