26 AĞUSTOS, PAZARTESİ, 2024

Marko Hietala ve Tarja Turunen, İstanbul’da Sahne Alacak

Nightwish grubunun eski üyeleri Marko Hietala ve Tarja Turunen, “Living the Dream Together” turnesi kapsamında, Epifoni organizasyonuyla 10 Nisan 2025 akşamı JJ Arena’da konser verecek.

Eski Nightwish basçısı/vokalisti Marko Hietala ve eski Nightwish vokalisti Tarja Turunen yeniden bir araya geliyor. Güney Amerika’da Marko Hietala’nın Tarja’ya özel konuk olarak katıldığı bir dizi gösterinin ardından, ikili şimdi de Avrupa’daki müzikseverlerle buluşacak. Eylül ayında Almanya’da başlayacak olan Avrupa turnesi, bu iki tanıdık sesin sahnede bir kez daha bir araya gelmesiyle dinleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor. İkili, bu turne kapsamında 10 Nisan gecesi İstanbul’da sahne alacak.

Tarja, kısa bir süre önce Best of Tarja - Living the Dream adlı ilk best of albümünü yayımladı. Konserde, hayranlarının favorileri ve kendi seçtikleri de dahil olmak üzere Best Of’ta da bulunan kariyerindeki şarkılardan bir seçkiyi seslendirecek. Marko Hietala ve Tarja Turunen, “Left On Mars” adlı şarkıda birlikte çalışarak, büyük beğeni topladı. Marko Hietala, Tarja’ya sahnede eşlik etmeden önce grubuyla birlikte kendi şarkılarını da seslendirecek. Yıllar sonra Marko Hietala ve Tarja Turunen bir kez daha “Wish I Had an Angel”, “Dead to the World” ve “The Phantom of the Opera” da dahil olmak üzere pek çok hit şarkılarını hayranlarıyla buluşturacak.

​10 Nisan 2025 akşamı JJ Arena’da gerçekleşecek Marko Hietala ve Tarja Turunen konserinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
1027
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage