23 EKİM, ÇARŞAMBA, 2024

MUBI FEST İstanbul 7 Kasım’da Başlıyor

Bu yıl ikincisi düzenlenen MUBI FEST İstanbul, 7-10 Kasım tarihleri arasında Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

MUBI FEST İstanbul, 15 film ve sürpriz etkinliklerden oluşan zengin bir programı sinemaseverlerle bir araya getirecek. Luca Guadagnino’nun bu yıl Venedik Film Festivali’ne damga vuran filmi Queer’in Türkiye prömiyeriyle açılış yapacak festivalde, Cevher (The Substance), Emilia PerezŞişli Kız (The Girl with the Needle), Hepsini Alaşağı Et (Bring Them Down) gibi dünya festivallerinde ses getiren yeni filmlerin yanı sıra sinemamızın kült yapımlarından Uçurtmayı Vurmasınlar, restore edilmiş yeni sunumuyla gösterilecek. MUBI FEST İstanbul biletleri 1 Kasım Cuma günü saat 10.00’da satışa açılacak.

MUBI FEST İstanbul, bu yıl toplam 17 gösterimde 15 filmin yer aldığı bir seçkiyi sinemaseverlerle bir araya getirecek. Türkiye’de ilk kez seyirciyle buluşacak Queer filminin özel gösterimiyle 7 Kasım’da başlayacak MUBI FEST’te Queer’in yanı sıra Aşk, Mark ve Ölüm, Büyük Yolculuk, Cevher, Düşüş, Emilia Perez, Faruk, Hepsini Alaşağı Et, İstanbul Hatırası: Köprüyü Geçmek, Kurban, Kuş, Mükemmel Günler, September Says, Uçurtmayı Vurmasınlar ve Şişli Kız filmleri izleyicilerle buluşacak. Alan Kadıköy’deki festival alanındaki aktiviteler ve ikramların yanı sıra gün içindeki gösterimlere ek olarak bu yıl ilk kez gerçekleşecek gece yarısı seansları da düzenlenecek.

İlki 2022 yılında São Paulo’da gerçekleşen MUBI FEST, Latin Amerika’dan sonra ilk kez İstanbul’da düzenlendi. MUBI FEST İstanbul, bu yıl daha da genişleyen programı ve zengin film seçkisiyle Alan Kadıköy’ün ev sahipliğinde gerçekleşecek.

​MUBI FEST İstanbul hakkında detaylı bilgiye buradan, biletlere ise 1 Kasım Cuma günü saat 10.00’dan itibaren buradan ulaşabilirsiniz.

0
193
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage