27 ŞUBAT, SALI, 2024

Nilüfer Tiyatro Festivali 2 Mart’ta Başlıyor

Nilüfer Belediyesi bünyesindeki Nilüfer Kent Tiyatrosu tarafından 2-16 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek Nilüfer Tiyatro Festivali’nde 14 tiyatro oyunu tiyatroseverlerle buluşacak.

Nilüfer Tiyatro Festivali’nin açılışı, Nilüfer Kent Tiyatrosu’nun ödüllü oyunu 1984, kapanışı ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın Deli Dumrul oyunuyla yapılacak. Festival programında; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın Cadı Kazanı, Moda Sahnesi’nin Şirreti Evcilleştirmek, Oyun Atölyesi’nin Kel Diva, Bakırköy Belediye Tiyatroları’nın Flu Lysistrata, Kundura Sahne’nin Geçen Gün, Tiyatrokare’nin Veda, Kadıköy Emek Tiyatrosu’nun Ölümün Tersi Arzudur, Tiyatro.İN’in Kim Bu Ben, Dostlar Tiyatrosu’nun Bir Delinin Hatıra Defteri, Kumbaracı50’nin Öteki Venedik Taciri oyunları yer alıyor.

​Ayrıca katılımcılar festival kapsamında dans gösterileri de izleme fırsatı bulacak. 9 Mart Cumartesi günü iki önemli dans grubundan, Tork Dans Topluluğu’nun Sır ve Taldans’ın Andan Daha Kısa isimli gösterileri de arka arkaya izleyicilerle buluşacak. Nazım Hikmet Kültürevi sahnesindeki oyunların ardından da seyirci sohbetleri düzenlenecek.

0
833
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage