25 EKİM, CUMA, 2024

Pelin Esmer’in Yeni Filminin Prömiyeri Rotterdam Film Festivali’nde

Pelin Esmer’in yazıp yönettiği yeni filmi O DA BİR ŞEY Mİ, dünya prömiyerini 30 Ocak - 9 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek Rotterdam Uluslararası Film Festivali’nin “Harbour” bölümünde yapacak.

Pelin Esmer, en son 2019’da gösterime giren belgesel filmi Kraliçe Lear’dan sonra şimdi de Türkiye- Bulgaristan- Romanya ortak yapımı olan kurmaca uzun metrajlı filmi O DA BİR ŞEY Mİ ile ilk kez Rotterdam’da izleyici karşısına çıkacak. Senaryosunu Pelin Esmer’in kaleme aldığı film, Söke’de doğup büyüyen otel görevlisi bir genç kızla, İstanbul’da yaşayan tanınmış bir yönetmenin iç içe geçen hayatlarını konu alıyor.

Kerem Çatay (Ay Yapım), Dilde Mahalli (Rosa Film) ve Pelin Esmer (sinefilm)’in yapımcılığını üstlendiği filmin tüm çekimleri Söke ve İstanbul’da gerçekleştirildi. Başrollerini Timuçin Esen ve ilk kez kamera karşısına geçen genç oyuncu Merve Asya Özgür’ün paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda İpek Bilgin, Nur Sürer, Mehmet Kurtuluş, Şebnem Hassanisoughi, Asiye Dinçsoy, Sermet Yeşil, Fehmi Karaarslan, Laçin Ceylan, Deniz Karaoğlu, Oğuz Kara gibi usta ve genç isimler bir arada yer alıyor.

O DA BİR ŞEY Mİ’nin fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=TTfG38MveWs

0
189
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage