01 EYLÜL, PAZAR, 2024

Pentagram, Radical Noise ve Razor Inc. 13 Ekim’de KüçükÇiftlik Bahçe’de

Metal müziğin önemli üç grubu Pentagram, Radical Noise ve Razor Inc., Yüzdeyüz Metal katkıları ve URU organizasyonuyla 13 Ekim’de KüçükÇiftlik Bahçe’de sahne alacak.

Türk metal müziğinin öncüsü Pentagram, konserde son albümü Makina Elektrika’nın yanı sıra UnspokenMMXIIAkustikPopçular Dışarı1987 gibi unutulmaz albümlerinden hit şarkılarını seslendirecek. Yıllar içinde bünyesinde birçok müzisyeni ağırlayan Pentagram, 13 Ekim Pazar akşamı KüçükÇiftlik Bahçe’de gerçekleşecek konserde sahneye Cenk Ünnü, Gökalp Ergen, Hakan Utangaç, Metin Türkcan, Murat İlkan, Ogün Sanlısoy, Ozan Tügen, Tarkan Gözübüyük ve Demir Demirkan ile çıkacak.

Türkiye’nin en köklü ve öncü hardcore punk ve metal gruplarından biri olan Radical Noise, agresif müziği ve toplumsal adaletsizliklere, baskılara ve sistem karşıtlığına odaklanan sözleriyle tanınıyor. Kurulduğu 1992 yılından bu yana sert ve hızlı riff’leri, güçlü davul ritimleri ve çarpıcı vokalleriyle dikkat çeken grup, müziği ve mesajlarıyla, dinleyicilerine ilham vermeye ve onları harekete geçirmeye devam ediyor.

Önemli cover gruplarından biri olarak, geniş repertuvarıyla Türk metal sahnesinde dikkat çeken Razor Inc., kendi bestelerine yer vereceği performansıyla sahne alacak. 2019’dan bu yana çıkardığı albüm ve teklilerle dikkat çeken, yüksek enerjisi ve etkileyici canlı performansıyla geniş bir hayran kitlesi oluşturan grup konserin açılışını yapacak.

​Yüzdeyüz Metal katkıları ve URU organizasyonuyla 13 Ekim’de KüçükÇiftlik Bahçe’de gerçekleşecek konserin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
947
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage