24 MAYIS, CUMA, 2024

Peyk Müzikali “Hamiyet” 6 Haziran’da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda

Peyk grubunun ilk müzikali Hamiyet, 6 Haziran saat 21.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda izleyicilerle buluşacak.

İlk kez 27. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenen müzikal, Peyk’in solisti İrfan Alış’ın çocukluğunda yer etmiş sıra dışı bir kadının hikâyesini 80’lerdeki bir işçi mahallesinden bugüne taşıyor. Deniz Madanoğlu’nun senaryosunu kaleme aldığı oyunun yönetmenliğini ise Işıl Kasapoğlu üstleniyor. Hamiyet karakterine Aslı İnandık hayat verirken müzikalin oyuncu kadrosunda Sermet Yeşil, Esra Kızıldoğan, Sabahattin Yakut, Ezgi Çelik, Uygar Özçelik, Bilgesu Kural ve Cansu Bahadır yer alıyor.

Hamiyet bir ağaç olsaydı; kökü salkım saçak tutunmaya çalışıyor, gövdesi hayallerle, şarkılarla ayakta, dalları daha da yukarı uzanıyor olurdu yapraklarını döke döke…

Bir işçi mahallesinde iki çocuğu ve kocasıyla yaşayan, yoksul ve yorgun hayatını şarkılardan kurulu hayal dünyasında özgürleştiren, özgürleştikçe yalnızlaşan, nihayetinde bir çocuğun belleğinde yeniden hayat bulan bir ölümsüz artık ‘Hamiyet’…

​6 Haziran saat 21.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelenecek Hamiyet müzikalinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
731
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage