04 TEMMUZ, PERŞEMBE, 2024

Pink Martini 30. Yıl Turnesi Kapsamında 21 Temmuz’da İstanbul’da

Pink Martini 30. Yıl Turnesi kapsamında Pasion Turca organizasyonu ile 21 Temmuz’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluşacak.

Sympathique, Hang on Little Tomato, Hey Eugene!, Splendor in the Grass, Joy to the World, 1969, A Retrospective, Get Happy, Dream A Little Dream ve Je Dis Oui albümleriyle altın ve platin plak kazanan Pink Martini, samurayların aşk şarkılarından 1930’ların Küba müziğine, Fransız şansonlarından Brezilya sokak şarkılarına kadar pek çok türde şarkılar seslendiriyor. 20’nin üzerinde farklı dilde şarkılar söyleyen topluluk, albümlerinde “Üsküdar’a Gider İken” ve “Aşkım Bahardı” şarkılarına da yer verdi. Kendilerini “Dünyanın değişik köşelerinden melodileri ve ritimleri bir araya getirerek modern bir formda sunan müzik arkeologları” olarak tarif eden topluluğun şarkıları, La Casa De Papel’den Desperate Housewives’a kadar birçok dizi ve filmde yer aldı.

​21 Temmuz saat 21.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek Pink Martini konserinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
854
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage