30 TEMMUZ, SALI, 2024

Placebo, Blind Festival’de Sahne Alacak

İngiliz alternatif rock grubu Placebo, Blind Festival kapsamında, 4 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta müzikseverlerle buluşacak.

Blind’ın her yıl düzenlediği Blind Festival, bu yıl da heyecan verici bir line up ile 4 Ağustos akşamı KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek. Vokalist-gitarist Brian Molko ve basçı Stefan Olsdal’dan oluşan Placebo, Blind Festival kapsamında iki yıl aradan sonra İstanbullularla buluşacak. Placebo öncesinde, solo projesi ile Madrugada solisti Sivert Høyem, İngiliz punk ikilisi Big Special ve Onur Özdemir sahne alacak.

Sivert Høyem, profesyonel müzik kariyerine 1993 yılında Robert Burås ve Frode Jacobsen ile kurduğu Madrugada grubuyla başladı. İlk solo albümü olan Ladies and Gentlemen of the Opposition 2004 yılında yayımlandı. Moon LandingLong Slow DistanceEndless Love ve Lioness albümleri müzik listelerinde bir numara oldu. 

İngiliz punk ikilisi Big Special, Placebo’nun Güney Amerika turnesinde de ön grup olarak sahne alıyor. Geçtiğimiz günlerde ilk albümü POSTINDUSTRIAL HOMETOWN BLUES’u yayımlayan Big Special, son dönemin dikkat çekici gruplarından biri hâline geldi.

2000’li yıllarda alternatif rock grupları arasında hızlıca yükselen ve geniş bir dinleyici kitlesi elde eden Sakin grubunun solisti Onur Özdemir, hazırladığı özel seçkiyle Blind Festival sahnesinin açılışını yapacak.

​4 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek Blind Festival’in biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
1430
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage