12 ŞUBAT, CUMA, 2021

Reha Erdem’in Yeni Filmi “Seni Buldum Ya!” MUBI’de Gösterime Giriyor

Sinemamızın auteur yönetmenlerinden Reha Erdem’in yeni filmi Seni Buldum Ya!, 13 Mart’ta ilk kez ve sadece MUBI’de izleyiciyle buluşacak.

Reha Erdem’in yazdığı ve yönettiği film, Nisan 2020’de koronovirüs sebebiyle karantinaya kapanan İstanbul’da Zoom üzerinden çekildi. Pandemi dönemini fırsat bilerek çevrim içi bir suç ağı kuran iki dolandırıcının ve bu ağa yakalanan insanların korku, endişe ve bir o kadar da başkaldırı, heves, empati, aşk ve dans dolu hâllerini anlatan filmin yapımcılığını ise Ömer Atay ve Serra Ciliv üstlendi.

Serkan Keskin, Nihal Yalçın, Bülent Emin Yarar, Ezgi Mola, Taner Birsel, Tilbe Saran, Esra Bezen Bilgin, Tansu Biçer ve Ecem Uzun’un rol aldığı Seni Buldum Ya!, seyirciye oyuncuları özel olarak kendileri için yazılmış rollerde ve kendi evlerinde izleme şansı sunuyor.

Karantina döneminde bir suç ağı kurmuş iki dolandırıcının ve bu ağa yakalanan insanların yaşadığı trajikomik olayları konu alan komedi türündeki film, diğer Reha Erdem filmlerinde olduğu gibi insanlık hâline ayna tutuyor.

Maskesiz evden çıkamayacak hâle gelmiş insanların yaşadığı bir dünyada geçen ve masumun suçluya, suçlunun da masuma dönüştüğü film, 13 Mart tarihinden itibaren MUBI’de izlenebilecek.

0
2569
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage