21 AĞUSTOS, ÇARŞAMBA, 2024

Roots Reggae Day, 8 Eylül’de KüçükÇiftlik Bahçe’de

İlk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen mini reggae festivali Roots Reggae Day, Yüzdeyüz Müzik katkıları, URU ve FreeFall organizasyonuyla 8 Eylül Pazar günü KüçükÇiftlik Bahçe’de gerçekleşecek.

Roots Reggae Day, reggae’nin ülkemizdeki önemli temsilcilerini ve sevenlerini bu yıl yeniden KüçükÇiftlik Bahçe’de buluşturacak. Roots Reggae Day’de, Türkçe reggae müziğinin önemli temsilcilerinden Sattas sahne alacak. Reggae müziğinin özünden uzaklaşmadan caz, ska, dub ve rock formlarını başarıyla bir araya getiren Sattas grubu, her performansında sıcak vokalleri, çarpıcı ritimleri ve akılda kalıcı şarkı sözleriyle dinleyicilerini etkiliyor. Sattas’ın öncesinde ise sahnede elektronik müzik dünyasında Anadolu ezgilerini modern ritimlerle harmanlayan tarzıyla dikkat çeken Hey! Douglas, yeni bir set ile dinleyicilerle buluşacak. Bu set ile Hey! Douglas Anadolu’nun mistik ezgilerini, dub müziğin hipnotik atmosferiyle birleştirerek, dinleyicileri hem geçmişin derinliklerine hem de modern ritimlerin büyüsüne götürecek. Mini reggae festivalde Ankara’nın sayılı reggae gruplarından Goril, Bosphoroots grubunun solisti Koray Sürücü a.k.a. Levvera ve Simba Roots Soundsystem sahne alacak. Günün açılışını ise prodüktör ve DJ C FYAH yapacak.

Yüzdeyüz Müzik katkıları, URU ve FreeFall organizasyonuyla düzenlenen %100 Müzik Sunar: KüçükÇiftlik Bahçe’de Roots Reggae Day’in biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
763
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage