08 EYLÜL, PAZAR, 2024

Şehrin Hikâyeleri “Urban Tales” Sergisiyle Hayata Buluyor

Chek Sparow, Cins, Mr. Hure, Mre, Murys, Rash, Reach Geblo ve Somon mahlaslarıyla bilinen sekiz sokak sanatçısının yer aldığı “Urban Tales” sergisi, 22 Eylül tarihine kadar 8artı1 Galeri’de izleyicilerle buluşuyor.

Sokak sanatının izlerini iç mekâna taşıyarak, geçicilikten kalıcılığa doğru uzanan bir dönüşümün altını çizen “Urban Tales” sergisi, sokağın birleştirici ruhuyla, modern zamanın görsel hikâye anlatıcıları bir araya getiriyor. Küratörlüğünü İrem Güler (suckmywalls) ve Koray Arman’ın birlikte gerçekleştirdiği sergi, sokak sanatının canlı, heyecan verici ve sürekli gelişen dinamik formunu daha yakından tanımak isteyen herkese şehirden beslenen hikayelere tanık olma fırsatı sunarken sanatseverleri yalnızca estetik bir serüvene dahil olmaya değil, aynı zamanda yaratım ve yorumlama eylemleriyle de etkileşime geçmeye davet ediyor. Sergideki sanatçılar, izleyiciyi kendi yaratıcı oyun alanlarına davet ederken, yakın zamanda hayatını kaydeden sokak sanatçısı Rakun’un sokağa bıraktığı izleri gözler önüne seriyor.

Sergi süresince, hafta sonları düzenlenecek sokak sanatı turları ve alana uzun yıllardır katkı sağlayan isimlerin dahil olduğu panel ve söyleşilerle ziyaretçilere, sanatçılarla doğrudan etkileşim kurma ve sokak sanatının arka planındaki süreçleri keşfetme imkânı sunacak.

​“Urban Tales” sergisini, 22 Eylül’e kadar pazartesi günleri hariç her gün 12.00-19.00 saatleri arasında 8artı1 Galeri’de ziyaret edebilirsiniz.

0
694
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage