03 NİSAN, ÇARŞAMBA, 2024

Sónar Istanbul 2024’ün Line-Up’ı Belli Oldu

%100 Müzik’in katkılarıyla 26, 27 ve 28 Nisan’da Zorlu PSM’de gerçekleşecek Sónar İstanbul’un line-up’ında yer alacak tüm isimler açıklandı.

Müzikseverleri müzik, yaratıcılık ve teknoloji ekseninde birleştiren, bu yıl 8. kez düzenlenecek Sónar İstanbul’un açıklanan ilk isimleri arasında Adam Beyer, Eliza Rose, Ellen Allien b2b Nene H, Marcel Dettman (live), Olof Dreijer, Ryoji Ikeda- Ultratronics (Live Set), Sevdaliza ve William Basinski yer alıyordu. Yeni duyurulan isimlerden Jan Blomqvist, Henrik Schwarz, Overmono, 2ManyDJs b2b Tiga, Jennifer Cardini b2b Ece Özel, Joy Orbison, Atakan Uysal, Zeynep Erbay, Samet Günal b2b NON, Onur, Marc Gonen, THC, Cärbone Black, Ögem Yılmaz, Numeric ve Pina Tesla ile Sónar İstanbul 2024’ın line-up’ı tamamlandı.

Avrupa’nın en prestijli müzik festivallerinden biri olarak kabul edilen Sónar’ın %100 Müzik katkılarıyla gerçekleştirilecek İstanbul ayağının 8’inci edisyonundaki line-up’ında bu sene de her sene olduğu gibi elektronik müzik sahnesinde öne çıkan birçok başarılı isim bulunuyor. Elektronik müziğin önde gelen isimlerini bir araya getirmenin yanı sıra görkemli görsel ve işitsel performansların sergileneceği üç günlük festivalde, müzik ve yaratıcılığın sınırlarının zorlandığı etkileyici panelleriyle Sónar+D programı da yer alacak.

​8. Sónar Istanbul 2024’te sahne alacak isimler hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilir, biletleri ise buradan satın alabilirsiniz.

0
1254
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage