14 HAZİRAN, CUMA, 2024

Tarkan’dan Yeni Albüm: “Kuantum 51”

Tarkan, yedi yıl aradan sonra kaydettiği albümü Kuantum 51’i bugün (14 Haziran) Hitt Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu.

Tarkan’ın bir süre önce sosyal medya hesaplarında “Bu yaz umut dolu, sevinç dolu, eğlendiğimiz, yüzümüzün güldüğü bir yaz olsun” sözleriyle duyurduğu yeni albümü Kuantum 51’de 12 şarkı yer alıyor. Tarkan, albümdeki şarkılar için, performanslarından oluşan visualiser’lar hazırlandı; böylece dinleyiciler albümü baştan sona görüntülü olarak deneyimleyebiliyor. Prodüktörlüğünü Tarkan’ın üstlendiği albümde bu kez birden çok aranjör yer alıyor. Albümde yer alan dört şarkıda Ozan Çolakoğlu’nun düzenlemesi bulunuyor. Ayrıca albümde İskender Paydaş, Ateş Berker Öngören, Murat Matthew Erdem, Turaç Berkay Özer, Mert Kemancı düzenlemeleri de yer alıyor.

“Kuantum evrendeki her şeyin birbirine bağlılığı ve birliği olarak tanımlanır. Her şeyin enerji ve titreşimden oluştuğu, temel bir seviyede hepimizin birbirine bağlı olduğu anlayışıdır. Kuantum spiritüelliği niyetin gücünü, bilincin gerçekliği şekillendirme rolünü ve kendi deneyimlerimizin ortak yaratıcıları olduğumuz fikrini vurgular. Kuantum, bilincin daha yüksek alemlerine erişmek, farkındalığımızı genişletmek, spiritüel büyüme ve dönüşüm için evrensel enerjinin akışıyla uyum sağlamaktır. Kuantum, beden, ruh ve zihnin bütünsel bir entegrasyonudur.”

​Tarkan’ın yeni albümü Kuantum 51’i buradan dinleyebilirsiniz.

0
1335
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage