09 TEMMUZ, SALI, 2024

The Key Art Gallery ve Kun Art Space “Beyond The Optimist” Sergisiyle Bodrum’da

Bilgili Sanat, Bodrum Bodrum Kıyı Evleri projesiyle The Key Art Gallery ve Kun Art Space’i Bodrum’da sanatseverlerle bir araya getiriyor. Sanatın, insan ruhuna dokunan iyimserlik dolu bir yolculuğa çıkışını simgeleyen “Beyond The Optimist” sergisi, 8 Eylül’e kadar izleyiciyle buluşuyor.

The Key Art Gallery (Eskişehir) ve Kun Art Space (Adana) Eskişehir ve Adana çevresinde üreten birçok sanatçının eserlerini, yaz boyunca Bodrum Bodrum Kıyı Evlerinde izleyiciyle bir araya getiriyor. İyimserliğin ve sanatın kesiştiği noktada benzersiz bir ana öncülük eden “Beyond The Optimist” sergisi izleyicileri, sanatın gücüyle dünyaya daha umutlu ve pozitif bakmaya davet ediyor. Anadolu’nun derin köklerinden beslenen çağdaş eserler, Bodrum’un atmosferinde izleyiciye sunuluyor.

Anadolu’nun kültürel zenginliğini sanat eserleriyle buluşturan The Key Art Gallery, Bodrum’da sanatseverlerle buluşacak. Sergide; Studio Pinprick, Emir Yağmurca, Anton Kozlov, Deniz Köse, Duygu Aydoğan, Emir Tekkalmaz, Funda Alkan, Hemad Javadzadeh, İlayda Kepez, Kadriye İnal, Mahmut Can Akagündüz, Nisan Talas, Semih Kaplan, Taylan Türkmen, Taner Şekercioğlu gibi sanatçıların eserleri yer alıyor.

Kun Art Space, Adana’nın sıcak ve renkli atmosferini yansıtan eserleri izleyiciye sunuyor. Galeri, geleneksel ve modern sanatın harmanlandığı eserleriyle sanatseverlere benzersiz bir deneyim sunuyor. Sergide; Mustafa Özbakır, Dicle Çiftçi, Tao Ulusoy ve Bawer Doğanay, Burak Ayazoğlu, Büşra Çeğil, Emre Bulut, Erdinç Babat, Ferhat Salman, Hakan Çapkan, Hamza Kırbaş, Mahmut Akdemir, Merve Çetin, Selin Karataş, Shahnaz Aghaveya, Tahsin Engin Gökten, Tevfik Karagözoğlu, Mustafa Boğa, Duvok gibi sanatçıların çalışmaları bulunuyor.

​Adres: Dirmil Mahallesi, Tilkicik Koyu Balyek Caddesi No:3 Yalıkavak A1A Bodrum Bodrum Kıyı Evleri

Künye:
1. Dicle Çiftçi, Untitled, Tuval üzeri yağlı boya, 130x180 cm, 2023 
2. Mustafa Özbakır, Bazen her şey bir rüya gibi geliyor, 90x120 cm, Tuval üzerine yağlıboya, 2024
3. Tao Ulusoy, Bir nevi çarmıh, 50x50 cm ,tuval üzerine akrilik, 2023
4. Studio Pinprick, 50x50, 2023
5. Taner Şekercioğlu 

0
1027
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage