28 HAZİRAN, CUMA, 2024

Ünlü Şarkıcı Seal 12 Ekim’de İstanbul’da

Grammy ödüllü müzisyen Seal, BKM Organizasyonu ile DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında 12 Ekim’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verecek.

1963 Londra doğumlu, tüm zamanların en tanınmış seslerinden biri olan platin ödüllü şarkıcı-söz yazarı Seal, müzik dünyasında önemli bir yere sahip. Dünya çapında 30 milyonun üzerinde albüm satan, bir milyardan fazla dinlenme elde eden sanatçı, dört GRAMMY® ödülü, üç BRIT ödülü, iki Ivor Novello ödülü ve bir MTV VMA kazandı.

Seal, yirmi yılı aşkın bir süredir devam eden kariyerinde tek bir yaratıcı arayışa odaklanıyor ve bu arayışı “aşk deneyimini şarkıyla ifade etmek” sözleriyle açıklıyor. Türünün tek örneği, güçlü, bariton sesi ve klasik şarkı yazımı ile tanınan Seal, birçok müzik türünde başarıya imza attı. “Crazy”, “Kiss from a Rose” ve “Love’s Divine” gibi hit parçalardaki vokal sunumu ile şarkıcı olarak kendini kanıtlayan sanatçı, yıllar içinde geniş bir orijinal müzik kataloğu ve cover’larla etkisini genişleterek birden fazla Grammy ödülü kazandı.

​12 Ekim’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek Seal konserinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
848
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage