28 TEMMUZ, PAZAR, 2024

Video Oyun Uyarlaması “Borderlands” 9 Ağustos’ta Vizyonda

Aynı adlı video oyun serisinden uyarlanan, başrollerinde Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Jack Black gibi isimlerin yer aldığı Borderlands, tüm dünyayla aynı anda 9 Ağustos’ta Türkiye’de vizyona girecek.

Pandora gezegeninin ilk kez beyazperdeye aktarıldığı Borderlands filminin yönetmen koltuğunda Eli Roth oturuyor. UnchartedSpider-man serisi, Iron Man ve Venom’un yapımcısı Avi Arad ve Erik Feig'in sinematik haklarını satın aldığı filmin oyuncu kadrosunda Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Jack Black, Haley Bennett, Ariana Greenblatt yer alıyor.

Filmde, gizemli bir geçmişe sahip kanun kaçağı Lilith, hayal bile edilemeyecek bir gücün anahtarını elinde tutan kayıp bir kızı kurtarma görevi için kendi gezegeni Pandora’ya gönülsüzce geri dönüyor. Bu görev için birbirleriyle uyumsuz ve çılgın bir ekiple iş birliği yapmak zorunda kalan Lilith, bu ekiple birlikte kayıp kızı bulmak ve korumak için uzaylı canavarlar ve tehlikeli haydutlarla savaşmak zorunda kalıyor. Borderlands birbirinden farklı yeteneklere sahip bu çılgın ekibin aksiyon dolu macerasını konu alıyor.

Borderlands, 9 Ağustos’tan itibaren A90 Pictures dağıtımıyla dünyayla aynı anda vizyona girecek. Filmin fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=WKrBX5rMNeQ

0
957
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage