14 HAZİRAN, CUMA, 2024

Yorgos Lanthimos’un Yeni Filmi “Merhamet Hikâyeleri” İKSV Galaları’nda

Yorgos Lanthimos’un yeni filmi Merhamet Hikâyeleri (Kinds of Kindness) vizyona girmeden önce İKSV Galaları ile 1 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21.00’de Kadıköy Sineması’nda, 2 Temmuz Salı akşamı saat 21.00’de Atlas 1948’de izleyicilerle buluşacak.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından gerçekleştirilen İKSV Galaları’nda 11 dalda Oscar adayı olan ve Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan kazanan Zavallılar’ın (Poor Things) yönetmeni Yorgos Lanthimos’un yeni filmi Merhamet Hikâyeleri, vizyona girmeden önce GetirAraç sponsorluğuyla gösterilecek. Dünya prömiyerini mayıs ayında Cannes Film Festivali’nde ana yarışmada yapan ve Jesse Plemons’a En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandıran filmin oyuncu kadrosunda Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie ve Hunter Schafer yer alıyor. Filmin müzikleri ise Zavallılar’ın da müziğini besteleyen Jerskin Fendrix imzası taşıyor.

Yorgos Lanthimos’un senaryosunu Köpek Dişi ve The Lobster’da iş birliği yaptığı Efthimis Filippou ile birlikte yazdığı Merhamet Hikâyeleri, farklı öyküler anlatan “üç parçalı bir masal” olarak izleyici karşısına çıkıyor. Hikâyeler, hayatının kontrolünü ele geçirmeye çalışan çaresiz bir adamı, denizde kaybolan karısının geri döndüğünü ancak farklı biri gibi göründüğünü fark eden bir polis memurunu ve özel yeteneklere sahip birini bulmaya kararlı bir kadını izliyor.

​Yorgos Lanthimos imzalı Merhamet Hikâyeleri filminin biletlerini Passo üzerinden satın alabilirsiniz.

0
707
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage