29 TEMMUZ, PAZARTESİ, 2024

Şehir Hayatının Yeni Üyesi: Mercedes-Benz’den E-Scooter

Şehir hayatında zamanımızı daha kaliteli geçirebilecek pek çok seçeneğimiz varken günün büyük bir kısmını trafikte sıkışıp kalarak tüketiyoruz. Hem alan ve zaman tasarrufu sağlayan hem de kısa mesafeleri katetmek için ideal bir mikro mobilite imkânı sunan Mercedes-Benz ailesinin yeni üyesi tamamen elektrikli E-Scooter, ulaşımımıza yeni bir boyut kazandırıyor.

Şehir Hayatının Yeni Üyesi: Mercedes-Benz’den E-Scooter

Ekstra Hareketlilik İçin: Mercedes-Benz E-Scooter

Mercedes-Benz’den tamamen elektrikli E-Scooter, yüksek kaliteli bileşenleri ve sportif zarafeti bir araya getiren tasarımının yanı sıra performansı ve konforu bir arada sunuyor.

​Kompakt boyutu ve düşük ağırlığı sayesinde toplu taşıma araçlarında kolaylıkla taşınabilir veya araç bagajına yerleştirilebilir. Şehir trafiği, işe gidip gelme veya uzun mesafeler için Mercedes-Benz E-Scooter ideal bir tercih olarak karşımıza çıkıyor.

Mercedes’inizi Park Edin, Yola Yine Mercedes’le Devam Edin

Teknik özellikleriyle de şehir hayatına uyumunu kanıtlayan Mercedes-Benz’in tamamen elektrikli E-Scooter’ı, 500 watt’lık bir motorun yanı sıra, seçilen moda bağlı olarak 35 km/saat’e kadar hızın mümkün olduğu dört farklı sürüş programına sahip. Ayrıca esnek ve konforlu şarj sistemi sayesinde Mercedes-Benz E-Scooter’ınızı dilediğiniz zaman şarj edebilirsiniz. Tamamen şarj edildiğinde; “Eco” modu kullanarak 30 kilometreye kadar, “Spor” modu kullanarak ise 20 kilometreye kadar seyahat etme olanağı sunuyor.

​Mercedes-Benz’in tamamen elektrikli otomobillerindeki performansı, konforu ve yüksek kaliteyi mikro mobilitede de hissedebilirsiniz. Yaşam tarzınıza mükemmel uyum sağlayan Mercedes-Benz E-Scooter’ı showroom’lardan veya Amazon’da bulunan Mercedes-Benz Collection mağazası üzerinden satın alabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

1. Mercedes-Benz’den tamamen elektrikli E-Scooter’ın menzil uzunluğu ne kadardır?

35 km/h. (Normal koşullara dayalı otonomi -düz yüzey, 20 santigrat sıcaklık, 75 kg sürücü ağırlığı, Eco modu-)

2. Tamamen elektrikli E-Scooter’ı nasıl şarj edebilirim?

E-Scooter’la birlikte gelen şarj kablosu aracılığıyla ev tipi prizlerde şarj edilebilir.

3. Tamamen elektrikli E-Scooter’ın bataryası ne kadar sürede şarj olur?

3,5 saat.

0
1748
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage