10 HAZİRAN, PAZARTESİ, 2024

Archive’dan Yeni Tekli: “My Last”

12 Haziran’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde konser vermeye hazırlanan Archive, eski vokalist Craig Walker’ın yer aldığı “My Last” isimli yeni parçasını yayımladı.

Grubun 2004 tarihli Noise albümü için üzerinde çalıştığı ama daha önce yayımlamadıkları bir parça olan “My Last”, yeniden düzenlenmiş Noise albümünün deluxe versiyonunda, You All Look The Me Me ve Noise döneminden daha önce yayımlanan diğer yedi parçayla birlikte yer alıyor. Ayrıca grup Controlling Crowds I-III ve IV albümlerini de daha önce yayımlanmamış 10 parçayla beraberinde proje kapsamında yeniden düzenlenerek plak olarak da satışa sundu. Yeniden düzenlenen dört albümün tümü 20 Eylül 2024’te yayımlanacak.

Archive, dört albümünü You All Look The Same To MeNoiseControlling Crowds (Parts I-III) ve Controlling Crowds (Part IV) bugüne kadar ilk kez tümünü 2025’te Avrupa genelinde dinleyicilerle buluşturacak.

Archive kurucu üyesi Darius Keeler tur hakkında şunları söyledi: “Paris gösterilerine verilen tepki gerçekten çok etkileyiciydi! Albümlerin hayranlarımız tarafından çok sevildiğini ve kalplerde özel bir yere sahip olduğunu biliyorduk ama daha önce bu ölçekte bir girişimde bulunmadık yani dört albümü birden çalmadık! Bu bizim için eşsiz bir deneyim, keyifli ve olağanüstü bir yolculuk olacak. Bu albümleri kaydettiğimizden beri bir grup olarak o kadar büyüdük ki, bu, şarkıları yeniden gözden geçirmek ve onları daha önce yapamayacağımız bir şekilde canlı olarak sunmak için bir fırsat. Çok özel konserler olacak, sabırsızlanıyorum!”

Archive grubunun yeni parçası “My Last”i buradan dinleyebilirsiniz.

0
1470
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage