19 TEMMUZ, CUMA, 2024

Cigarettes After Sex’in Yeni Albümü “X's” Yayında

Cigarettes After Sex, X's isimli yeni albümünü Türkiye’de GRGDN Müzik temsilciliğindeki Partisan Records etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu.

X's albümüyle birlikte grup lideri ve vokal Greg Gonzalez, albümle aynı ismi taşıyan açılış şarkısı “X's” ile dinleyiciyi yeni aşkın anıları arasında dansa davet ediyor. Şarkı, Gonzalez’in klasik pop şarkı yapılarını şehvetli, rüya gibi ve son derece romantik şarkı yazımıyla harmanlama konusundaki yeteneğini sergiliyor.

X's ile birlikte Cigarettes After Sex, nihayet sadece günümüzün önde gelen indie gruplarından biri olarak değil, aynı zamanda süperstarlığa giden alışılmadık yolu, sanatçılar için modern çağda başarı tanımını yeniden şekillendirmeye yardımcı olan, tüm türlerde küresel olarak en başarılı gruplardan biri olarak dinleyicinin karşısına çıkıyor.

Greg Gonzalez şarkı hakkında şunları söylüyor: “Bu şarkının hikâyesi, albümün çoğunun kaydedildiği ve içindeki romantizmin yaşandığı Hollywood Tepeleri yakınında yaşadığım evde geçiyor. Şarkıyı duyduğumda o odaları görüyorum. O ilişkinin şehveti ile o zamanki tatlılığı ve hüznü... Genellikle en çok sevdiğim şarkılarım romantik ama içinde biraz erotizm olan şarkılardır. Biraz kirli olsa da onları dinlediğimde tatlı bir şey hissediyorum. Albümün adı ise, Bert Stern’ün 1962'de Vogue dergisi için Marilyn Monroe’yu çektiği ünlü fotoğraflarından esinlenildi.”

Cigarettes After Sex’in X's isimli yeni albümünü buradan dinleyebilirsiniz.

X's
1. “X's”
2. “Tejano Blue”
3. “Silver Sable”
4. “Hideaway”
5. “Holding you, Holding me”
6. “Dark Vacay”
7. “Baby Blue Movie”
8. “Hot”
9. “Dreams From Bunker Hill”
​10. “Ambien Slide”

0
3658
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage