30 EYLÜL, PAZARTESİ, 2024

Ezra Collective’den Yeni Albüm: “Dance, No One's Watching”

2023 Mercury Müzik Ödüllü Ezra Collective, yeni albümü Dance, No One's Watching’i Türkiye’de GRGDN Müzik temsilciliğindeki Partisan Records etiketiyle yayımladı.

Ezra Collective’in üçüncü stüdyo albümü Dance, No One's Watching, 19 parçadan oluşuyor. Olivia Dean, Yazmin Lacey, M.anifest ve Moonchild Sanelly yer aldığı albüm, dans etmenin kutsal ve neşeli bir övgüsü olarak dinleyiciyle buluşuyor. Grubun dünyayı turladığı 2023 boyunca yazılan albüm, karşılaştıkları dans pistlerini dinleyicilere sunuyor.

Şehirde geçirilen bir geceye müzikal olarak yönlendiren Dance, No One's Watching, bir akşamın önümüze çıkardığı yeni olasılıklarla açılışından başlayarak gecenin son saatlerine kadar ele alıyor. Abbey Roads stüdyolarında kaydedilen albümü grup “Dance, No One’s Watching, özgürlüğün bir ifade şekli” olarak tanımlıyor.

“Büyük bir performans hâline gelen bir dünyada yaşıyoruz. İster telefonunuz olsun ister genel olarak toplum olsun, sadece kendimiz olma yeteneğimizi kaybettik. Başkalarından sürekli onay alma arzusu var.

Bu kayıt, etrafınızda ne olursa olsun, insanların ne söylediğine bakmaksızın, olmak istediğiniz kişi olabileceğinizin bir ifadesidir, çünkü daha derin bir katmanda - kimse izlemiyor. Başkalarının yargılarının neşenizi çalmasına izin vermeyin.

Kendiniz olmaya odaklanın. Olmaya çağrıldığınız kişi olun. Ve bunu başardığınızda, gerçek neşeyi deneyimlemeye başlayacağınız an budur.”

Ezra Collective’in yeni albümü Dance, No One's Watching’i buradan dinleyebilirsiniz.

0
117
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage