15 TEMMUZ, PAZARTESİ, 2024

Michael Kiwanuka’dan Yeni Şarkı: “Floating Parade”

Michael Kiwanuka, “Floating Parade” isimi yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturdu.

Yeni şarkı, Michael Kiwanuka’nın Glastonbury’nin Pyramid Sahnesi’nde, “Floating Parade”i ilk kez seslendirdiği performansıyla sahneye dönüşünün hemen ardından yayımlandı. “Floating Parade”, İngiliz besteciyi, önceki iki albümünde büyük başarı yakaladığı prodüksiyon ekibi Danger Mouse ve Inflo ile yeniden bir araya getiriyor. Kiwanuka’nın yeni şarkısı, ruhani veya fiziksel olarak zor bir durumdan kaçmak için duyularınızdan faydalanabilmeyi anlatıyor. “Floating Parade”, kendinizi rahatsız edici bir durumdan çıkarıp başka bir yerde rahatlık aramayı, neredeyse tamamen zihnin gücüyle yönlendirilen mecazi bir hareketi temsil ediyor.

“Floating Parade”, Oscar ödüllü yönetmen Orlando von Einsiedel’in Netflix belgeseli Convergence: Courage in a Crisis’de yer alan 2021 tarihli bağımsız parça “Beautiful Life”dan sonra yayımlanan ilk Michael Kiwanuka şarkısı olarak öne çıkıyor. 

Eylül ayının sonlarında, Oxfordshire’daki Wilderness’taki konseri de dahil olmak üzere bir dizi festival performansının ardından Michael Kiwanuka, Brittany Howard ile birlikte ABD’de 14 konserlik bir turneye çıkıyor. Turnenin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Michael Kiwanuka’nın “Floating Parade” isimli yeni şarkısını buradan dinleyebilirsiniz.

Fotoğraf: Marco Grey

0
2597
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage