23 EYLÜL, PAZARTESİ, 2024

Purple Disco Machine’den Yeni Albüm “Paradise”

Purple Disco Machine, üçüncü stüdyo albümü Paradise’ı müzikseverlerle buluşturdu.

Paradise albümünde, Nile Rodgers, Metronomy, Jake Shears, Duke Dumont, Sophie and the Giants, Nothing But Thieves gibi ünlü isimlerle gerçekleştirilen birçok iş birliğini yer alıyor. Sanatçıya Grammy ödülü kazandıran Lizzo’nun “About Damn Time” parçasının remix’i, “Body Funk”, “Dished (Male Stripper)”, “Rise”, “Playbox” gibi hitleri ve son teklileri “Bad Company” ve “Higher Ground” ile büyük başarı yakalayan Purple Disco Machine, dans müziğinin önemli isimleri arasına girdi.

Sanatçı, iki buçuk yıllık bir çalışmanın sonucunda, nostalji ve modernliği harmanladığı ve zamanın ötesinde bir soundtrack sunduğu Paradise albümü ile nu-disco’nun canlandırıcı etkisiyle dinleyicileri doğrudan dans pistine taşıyor. 

Purple Disco Machine, “All My Life” şarkısı hakkında şunları söyledi: “Albüm için yazdığım son şarkı ve setlerimde çalabileceğim, neşeli bir yaz parçası arıyordum. Bu yüzden, geçen yıl Tomorrowland’de tekrar tanıştığım The Magician’a başvurdum. Önce enstrümantali üzerinde çalıştık ve birkaç kez konserlerimde çaldım. Çok iyi tepki aldı, ancak albüme eklemek için şarkının üzerine söz eklenmesi gerektiğini düşündüm. Farklı söz yazarlarına önerdik ve bu versiyon mükemmel uyum sağladı. Gerçekten çok akılda kalıcı oldu! ‘Paradise’ için sadece hayranı olduğum insanlarla çalışmak istedim ve bu yüzden The Magician’ı albümde görmek benim için çok özel.”

​Purple Disco Machine’in Paradise albümünü buradan dinleyebilirsiniz.

0
46
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage