17 EKİM, PERŞEMBE, 2024

Cihangir Atölye Sahnesi Yeni Sezona Başladı

Cihangir Atölye Sahnesi ekimde prömiyer yapacak yeni oyunu Kâtip Bartleby ile birlikte yeni sezonda tiyatroseverlerle bir araya gelecek.

Cihangir Atölye Sahnesi yoğun bir programla yeni tiyatro sezonuna başladı. Muhammet Uzuner’in yönettiği Kâtip Bartleby oyunu, 25-26 Ekim saat 20.30’da ve 27 Ekim Pazar saat 19.00’da izleyicilerle buluşacak. Oyunda; Can Seçki, Dorukhan Kenger, Kerem Aktı, Osman Onur Can ve Yusuf Kısa rol alıyor.

18-19 Ekim saat 20.30’da CAS’ta sahnelenecek Saloz’un Mavalı oyunu, Portekiz’in bağımsızlık savaşının Afrika kolonileri üzerindeki etkilerini ve bu bağımsızlık hareketinin Portekiz’deki yansımalarını araştırıyor. Muhammet Uzuner’in rejisiyle sahneye konan oyunda Alper İrvan, Barış Kaan Güven, Berfin Karatay, Boran Özsaygı, Can Seçki, Dorukhan Kenger, Furkan Özkan, Murat Aytekin, Selda Uyan, Zuhal Atalay rol alıyor.

İtalyan yazar Carlo Goldoni’nin dünya çapında büyük ilgi gören klasik komedisi İki Efendinin Uşağı Alaturka, Kıvanç Kılınç’ın 19. yüzyıl İstanbul’una uyarlaması ve Muhammet Uzuner’in orta oyununa yaslanan rejisi ile “Alaturka” bir komedi olarak izleyiciyle buluşuyor. İki Efendinin Uşağı Alaturka’nın oyuncu kadrosunda Alper İrvan, Ayça Öztürk, Berfin Karatay, Canberk Dikmen, Can Seçki, Erdi Öztürk, Gözde Yıldız, Yusuf Kısa yer alıyor. İki Efendinin Uşağı Alaturka 20 Ekim 19.00’da CAS’ta sahnelenecek. Ayrıca 28 Ekim Pazartesi 20.30’da Uluslararası Maltepe Festivali kapsamında Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde, 1 Kasım Cuma 20.30’da ise Uluslararası Mardin Tiyatro Festivali’nde olacak.

Sezonun ilk temsilini 8 Ekim’de Maltepe Festivali kapsamında yapan Neredeyse Eşittir oyunu, 8 ve 9 Kasım saat 20.30’da da CAS’ta sahnelenecek. Neredeyse Eşittir’in oyuncu kadrosunda Dorukhan Kenger, Ela Güldüren, Kerem Aktı, Mithat Seçinti, Nihal Parlak, Özge Doğan, Seren Köken, Serhat Güney, Yusuf Kısa yer alıyor.

Sermet Çağan’ın Ayak Bacak Fabrikası oyunu derebeyleri, politikacılar ve yargıçlar gibi yönetici güçlerin çıkarlarını her koşulda korumak için halkı nasıl sömürdüğünü anlatıyor. Muhammet Uzuner’in rejisiyle sahneye konan oyun, 29 ve 30 Kasım saat 20.30’da CAS’ta olacak. Oyunda; Barış Kaan Güven, Boran Özsaygı, Ela Güldüren, Kerem Aktı, Mithat Seçinti, Nihal Parlak, Özge Doğan, Seren Köken, Serhat Güney, Yusuf Kısa rol alıyor.

Cihangir Atölye Sahnesi’nin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
166
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage